Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
"Picnicul Bucatarasilor"
Eu zic ca merge perfect in sacosica bunatatilor pentru picnic, usor de depozitat si numai buna de mancat!
Pentru aluat:
Faina o cernem intr-un lighean. adaugam sarea, apa si 2 linguri ulei, framantam pana obtinem un aluat omogem, iar la final restul de ulei. Bila rezultata o lasam deoaparte pana pregatim umplutura.
Pentru umplutura:
Branza o faramitam bine cu un praf de sare, adaugam si restul ingredientelor pana obtinem o umplutura cremoasa si usor de intins.
Luam bila de aluat si o impartim in 4 parti egale.
Fiecare bila o intindem intr-o foaie foarte subtire, pe care o umplem cu branza. Rulam usor si fiecare rulou il asezam intr-o tava dreptunghiulara mare tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce am pus cele 4 foi umplute cu branza in tava, separat batem cele 2 oua cu zaharul, smantana si putina vanilie, apoi compozitia rezultata o turnam deasupra placintei si dam totul la cuptorul preincalzit la 180C pentru 40-50 minute sau pana este frumos rumenita.
Cand este gata o lasam sa se raceasca complet, apoi o putem servi.
Este delicioasa!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult